Beeld © ANP

Patty Brard blikt terug op bijzondere reis met Gordon

17 maart 2020 13:16

De 64-jarige Patty Brard en 51-jarige Gordon gingen in hun SBS-programma 'Eeuwige Jeugd' op zoek naar, je raadt het al, de eeuwige jeugd. Nu er een eind aan de show is gekomen, blikt de Luv'-zangeres terug op de bijzondere reis die ze samen hebben afgelegd.

"Laat alle wijsheden van deze reizen beklijven en het komt goed!"

Eeuwige Jeugd mag dan afgelopen zijn, maar Patty nog lang niet. De presentatrice ging op zoek naar wat je jong houdt in het programma, waarvan gisteravond de laatste uitzending verscheen. "Wat een reis in een reis hebben we gemaakt", schrijft ze naar haar mede-host Gordon op Instagram. De twee hebben de gekste dingen meegemaakt en dat heeft blijkbaar veel losgemaakt bij Patty. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brards verjaardag valt in corona-duigen

Patty heeft tijdens de tripjes ook wat opvattingen bijgeleerd. "Wees geduldig, jij komt er ook!", spreekt ze haar volgers moed in. "Laat alle wijsheden van deze reizen beklijven en het komt goed! Liefde over alles!"

Haar boodschap komt direct binnen bij haar fans. "Wat ben je toch een lieverd", reageert iemand. Het presentatieduo wordt door een ander omgedoopt tot "een gouden team." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon snoof 'het kalk van de muren' met Patty Brard

Patty mag zichzelf dan helemaal hebben gevonden tijdens haar reizen, ze heeft nog altijd mot met haar zus. De familieband is bekoeld en ook haar zuster heeft inmiddels een advocaat in de arm genomen. Weten waarom? Bekijk dan de video hieronder. 

Ook zus Patty Brard neemt advocaat in de arm

02:22

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!