Beeld © Getty Images

Geobsedeerde fan opgepakt bij huis Ariana Grande

17 maart 2020 16:36

Ariana Grande (26) is zich waarschijnlijk een hoedje geschrokken. Een geobsedeerde fan van de zangeres is namelijk opgepakt bij haar huis op zaterdagavond, meldt 'TMZ'. De man had een liefdesbrief én een route naar haar huis op zak.

De twintigjarige fan wist langs de beveiliging te glippen en bij Ariana's voordeur te komen. Gelukkig voor Ariana was ze niet thuis op het moment dat de ongenode gast rond twee uur 's nachts langskwam. De gebouwbeheerder deed open en vertelde hem dat ze niet aanwezig was. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ariana Grande boos dat fans coronavirus niet serieus nemen

Uiteindelijk rook men toch onraad en werd de politie gebeld, meldt TMZ. De fan werd vlakbij het huis opgepakt en zou een agent in het gezicht hebben gespuugd op het moment van de arrestatie. Bovendien had hij een liefdesverklaring aan Ariana in zijn bezit, evenals een routebeschrijving naar haar huis. Hij is aangeklaagd voor op verboden terrein komen en geweld tegen een agent. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pete Davidson geeft tekst en uitleg over breuk met Ariana Grande

Het is overigens de tweede keer in korte tijd dat de politie langs moest gaan bij Ariana's huis. Er werd laatst naar het alarmnummer gebeld dat iemand wapenschoten hoorde vlakbij haar woning. Het bleek om een grap te gaan. 

Ariana heeft al vaker traumatische momenten moeten doorstaan. Zo werd er een aanslag gepleegd tijdens haar concert in Manchester in 2017. In de video hieronder vertelt ze over haar emotionele terugkeer in de spotlights. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!