Beeld © ANP

Josh Veldhuizen vertelt wat haar corona-symptomen waren

17 maart 2020 17:38

Het was al geen pretje om ziek te zijn, maar nu het coronavirus heerst, is het nog veel meer behelpen. Josh Veldhuizen (33) kreeg het vervelende nieuws dat zowel zij als haar vriend Nick besmet zijn met het virus. De fans van de modeontwerpster vroegen zich af wat haar symptomen waren. Op Instagram geeft ze antwoord.

"Het enige wat wij nu nog merken is dat we heel moe zijn en soms benauwd"

Josh en Nick zullen wel geschrokken zijn toen ze hoorden inderdaad besmet te zijn met COVID-19. Het stel kampte met het gevreesde coronavirus, ook al hadden ze dat in eerste instantie niet zo door. Beiden hadden ze niet veel last van kwaaltjes, maar achteraf bleken ze toch meerdere symptomen van het virus te hebben. Dat vertelt Josh op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Modeontwerpster Josh Veldhuizen en vriend positief getest op corona

"Wij voelen ons nu prima!", verzekert Josh haar fans in haar Instagram Stories. "Het enige wat wij nu nog merken is dat we heel moe zijn en soms benauwd." Vervolgens legt ze uit dat de klachten van haar vriend iets eerder kwamen dan die van haar, maar dat ze "gelukkig" ook weer "heel snel" weg waren. "En dan af en toe met vlagen kwamen bij Nick sommige symptomen terug."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Josh Veldhuizen openhartig over horrorbevalling

Voor Nick geldt onder andere dat hij hoestte, koorts had, intens moe was, tintelende handen en voeten en spierpijn in zijn benen had. De symptomen van Josh waren net anders: enorme hoofdpijn, heel moe, spierpijn tussen de schouderbladen en in haar nek nek en rug, benauwd, hyperactieve stoelgang, minder eetlust. Het gaat nu al een stuk beter met ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Josh Veldhuizen is bevallen van een dochtertje

Josh deed haar verhaal in de uitzending van RTL Boulevard. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!