Beeld © Temptation Island / Videoland

Nieuwe verleiders Temptation Island stuiten op weerstand

19 maart 2020 10:09

Voor de vier deelnemende koppels is 'Temptation Island' een ware rollercoaster. Je relatie op het spel zetten kan gevaarlijk zijn en dat besef dringt elke dag meer door. Want wie veel inzet, kan veel verliezen. Aan de verleiders zal het in iedere geval niet liggen. Of wel?

"Ik vind hem twee keer niks, die is hier echt om drama te maken"

Hoewel de verleiders en verleidsters al gevaarlijk genoeg zijn, zijn er nu nóg twee bedreigen bijgekomen. De heren worden getrakteerd op verleidster Angelique, terwijl verleider Nick zich op de dames mag storten. Toch hebben ze beiden nog geen succes. "Ik vond hem echt niet leuk, er hing een hele rare sfeer", blikt Elke een dag later  terug op de komst van Nick. "Ik vind hem twee keer niks, die is hier echt om drama te maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatie Temptation-Roshina en Karim op losse schroeven

Toch wordt verleider Grigor wel een beetje nerveus van de komst van Nick. Hij heeft zijn zinnen gezet op Roshina en wil haar helemaal voor zichzelf. "Het is nog een jongetje en geen man. En Roshina wil graag een man."

Ook Angela merkt spanningen door de komst van nieuwkomer Nick. "We willen niet slecht praten, maar we waren allemaal wel een beetje teleurgesteld omdat hij erg arrogant was." De mannen zijn ook geen fan. "Omdat ze zien dat hij tegenover ons niet respectvol is", volgens de vrouwen. "Wij hebben een band met elkaar en als iemand dan iets zegt over ons, dan kunnen we dat niet direct accepteren."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Temptation-Deborah over relatie met baas: 'Heeft me gered'

In de andere villa hebben de mannen ook geen goed woord te zeggen over hun nieuwste aanwinst. "Zij heeft de sfeer van het feestje verpest”, blikt Karim terug op de komst van Angelique. "Het was heel heftig", beamen de andere heren.

Of de nieuwkomers ook in de toekomst weinig aansluiting bij de groepen blijven vinden, zien we de aankomende weken. Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze Temptation-ster was al eens verloofd

Pommeline was zelf ooit verleidster, maar deed later mee als de helft van een koppel. In Temptation Gossip doet ze haar verhaal.

Temptation Gossip: Pommeline over bizar diner met Fabrizio en Julia

11:07

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!