Beeld © ANP

Anouk in paniek: nog altijd 'vast' en doodsbang voor coronavirus

18 maart 2020 09:51

Het coronavirus houdt Anouk (44) in haar greep. De 'Girl'-zangeres zit nog altijd vast in Marrakesh, omdat er geen mogelijkheid bestaat dat ze per vliegtuig weer in Nederland terecht kan komen. Bovendien heeft ze astma en durft ze dus niet onder de mensen te komen, vertelt ze op Instagram.

"Als ik dat virus krijg, ben ik bang dat dat niet heel positief afloopt"

"Zoals je ziet heb ik iets minder goed geslapen (…) Het wordt er niet beter op", grapt Anouk met haar volgers op Instagram. De zangeres verblijft nog steeds in haar hotel in Marrakesh, ook al wil ze heel graag naar huis. "Toch wel een soort lichtelijke paniekaanval gehad vannacht. Benauwd ook. Maar denk dat dat komt door de spanning van alles."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk zit noodgedwongen vast in Marokko door corona

Anouk had een ticket bemachtigd naar Parijs, maar ook dat zou geen nut hebben. Ze zou vervolgens alsnog niet naar Nederland kunnen gaan. "Ik heb een huisje in Noord-Frankrijk, heel primitief", bedacht Anouk zich. Maar ook dat is niet handig. "Aangezien ik geen woord Frans spreek (…) lijkt me dat ook geen goed plan." Bovendien moeten inwoners van het land toestemming vragen om het huis uit te gaan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

TVOH-Sophia: "Anouk was soms hard maar kraakte me nooit af"

Daar blijft de paniek van Anouk niet bij. "Ik ben ook een beetje bang voor mijn eigen gezondheid, zeker omdat ik zwaar astma heb", legt ze uit. "Het is ook weer niet handig om in een broeinest te gaan van mensen in een vliegveld (...) Ik heb nog geen vlucht, maar als ik ‘m zou krijgen, zeg ik je eerlijk: ik ben best wel een beetje bang om tussen al die mensen te gaan staan (…) Het is best een beetje eng allemaal." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé reageert op 'doorgestoken kaart'-uitspraak Anouk

De zangeres is nog niet heel hoopvol. "We gaan het zien of ik terugkom of niet", meldt Anouk. Ook haar angsten worden tot nu toe niet de kop ingedrukt. "Als ik dat virus krijg, ben ik bang dat dat niet heel positief afloopt. Ik ben geen hypochonder of zo (…) maar ik heb hier niet echt een goed gevoel over." 

Anouk heeft onlangs de opnames afgerond van The voice of Holland, al zag dat er dit jaar wat anders uit. Ze kreeg namelijk ruzie met coach Lil' Kleine, zoals je kunt zien in de video hieronder. 

Ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine op tv valt mee

02:09

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!