Beeld © ANP

Bibi Breijman door het stof na misbruik maken van mondkapje

18 maart 2020 18:52

Bibi Breijman is zich ervan bewust dat ze een domme fout heeft gemaakt. De 28-jarige verscheen gisteren op social media met een mondkapje, terwijl veel ziekenhuizen deze tekort komen. En daarvoor wil ze nu haar excuses aanbieden.

"Ik was niet op de hoogte van de voorraden in de ziekenhuizen en nu wel"

"Ik heb echt iets stoms gedaan en daar wil ik sorry voor zeggen”, begint Bibi de video. De voormalig Oh Oh Cherso-ster droeg gisteren op social media een mondkapje en dat is bij veel van haar volgers verkeerd gevallen. Hoewel Bibi geen kwaad in de zin had, snapt ze nu waarom de post ongepast was. "Het was niet bedoeld om de spot mee te drijven, helemaal niet", aldus Bibi.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Dochtertje Bibi en Waylon steelt show in Bibi's nieuwe vlog

In de korte video legt de YouTuber uit enorm veel berichtjes te hebben ontvangen van mensen uit de zorg, die laten weten dat er een tekort is aan mondkapjes voor medisch personeel. Bibi: "Heel stom van mij, maar ik was niet op de hoogte van de voorraden in de ziekenhuizen en nu wel. Dus ik ben heel blij voor die berichten."

Eén verhaal in het bijzonder heeft haar enorm geraakt van een moeder die in het ziekenhuis werkt met patiënten die corona hebben. Ze heef thuis twee kindjes zitten, maar mag hen niet zien omdat ze noodgedwongen zonder mondkapje moet werken. "Dat raakte me echt heel erg en daarom wil ik echt sorry zeggen." Bibi doet dan ook meten een oproepje: heb je mondkapjes die je niet gebruikt, lever ze dan in.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen brengt ode aan mensen in quarantaine

In ander nieuws; nu bijna 17 miljoen Nederlanders zitten thuis is dat voor criminelen een buitenkansje. John van den Heuvel legt uit het het precies zit in deze video:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!