Beeld © Roland J.Reinders

Miljuschka en dochtertje met spoed naar ziekenhuis

19 maart 2020 13:05

De dochter van Miljuschka Witzenhausen (34) moet regelmatig naar het ziekenhuis omdat ze epilepsie heeft. Fien (7) kreeg een aanval en dus bracht de tv-kok haar opnieuw langs, meldt ze op Instagram. Het bezoek inspireerde haar om de zorgmedewerkers een hart onder de riem te steken én te trakteren op een maaltijd.

"Ik heb zoveel respect voor de zorg iedere keer, maar vooral in deze tijd"

Het zit even niet mee voor Miljuschka en haar dochtertje Fien. De 7-jarige moest weer naar het ziekenhuis, omdat ze "vanochtend zeldzaam heftige epileptische insults" heeft gehad. Maar goed nieuws: "We zijn gelukkig weer thuis."

Tijdens hun ziekenhuisbezoek ontging het Miljuschka niet hoeveel zwaar werk het zorgpersoneel verricht, zeker nu. "Ik heb zoveel respect voor de zorg iedere keer, maar vooral in deze tijd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Miljuschka Witzenhausen verklapt of zijn moeder de Mol is

Daar blijft Miljuschka's lofzang niet bij. "Ze staan echt als een leger klaar met vernieuwde protocollen om ons dag in, dag uit te redden", meldt ze. Als kok heeft ze nooit met zoiets te maken. "Eten is het enige wat ik ken en kan." Maar ze wil wel een helpende hand bieden. "Dus ik ga in deze tijd waar hun kantine dicht is een maaltijd en taart sturen voor de volledige bezetting van de eerste hulp. Via een cateraar in de buurt die zonder is komen te zitten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka wenst iedereen een sexy weekend

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka over haar zwaarbeveiligde huis: 'Net een kluis'

Miljuschka deelt vervolgens foto's van het personeel dat haar taarten en rendang in ontvangst hebben genomen en daar enorm van geniet. De presentatrice weet haar weg natuurlijk wel in de keuken en in de video hieronder vertelt ze hoe je een blender kunt gebruiken voor je eten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!