Beeld © Instagram @amandabynesreal

Amanda Bynes moet haar baby direct na geboorte afstaan

19 maart 2020 13:56

De roze wolk waarop Amanda Bynes (33) zit is grof uit elkaar getrokken. De getroebleerde actrice is zwanger van haar eerste kindje, maar zal direct na de geboorte waarschijnlijk afstand moeten doen van de voogdij. Dat meldt 'TMZ'.

"Daarom is het ook voorbarig om te laten weten wie de voogdij zou krijgen over haar ongeboren kind"

Het zit niet mee voor Amanda. Nadat ze aankondigde verloofd te zijn met vriendje Paul Michael, vervolgens de verloving afblies en daarna onthulde zwanger te zijn, wil het allemaal maar niet vlotten. Ze is pas anderhalve maand in verwachting, maar volgens TMZ zal ze na de geboorte haar kind moeten afstaan. Amanda staat namelijk onder toezicht van haar vader. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amanda Bynes zwanger van eerste kind

Amanda kampt al een hele tijd met mentale problemen en staat onder het toezicht van haar ouders. Dat houdt in dat al haar medische en financiële beslissingen door hen worden genomen. Wanneer haar kindje geboren wordt, gaat de voogdij dan ook naar haar ouders én haar vriend Paul toe. De actrice kondigde haar zwangerschap aan op Instagram, maar heeft de foto inmiddels verwijderd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amanda Bynes onder dwang opgenomen in psychiatrische kliniek

"Ik kan niet bevestigen of Amanda zwanger is", laat haar advocaat David Esquibias weten aan TMZ. "Daarom is het ook voorbarig om te laten weten wie de voogdij zou krijgen over haar ongeboren kind." 

Britney Spears staat ook onder het toezicht van haar vader, al zijn haar fans het daar helemaal niet mee eens. Zij startten daarom de #FreeBritney-beweging. In de video hieronder zie je waarom. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!