Beeld © ANP

Moeder van stiefdochter Anna Nooshin boos: 'Onverantwoordelijk'

19 maart 2020 17:10

Anna Nooshin (33) heeft zich de woede van Philly, de moeder van haar stiefdochter, op de hals gehaald. De influencer spendeerde onlangs tijd met Noé, de dochter van haar vriend Nassim Zeta, terwijl ze mogelijk besmet is met het coronavirus. Dat stelt Philly op Instagram.

"In deze tijden van crisis is het enorm belangrijk om op elkaar te letten"

Deze week werd bekend dat Josh Veldhuizen besmet is met het coronavirus. Omdat Anna op een event van de mode-ontwerpster was, ontving ze een brief van de GGD. De boodschap? Dat ze in contact is geweest met iemand die positief getest is op het coronavirus en dat ze tot 23 maart fysiek contact moet mijden.

Philly beweert dat zij zelf niet op de hoogte was van de brief, terwijl dochter Noé dagen met Anna spendeerde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Modeontwerpster Josh Veldhuizen en vriend positief getest op corona

"In deze tijden van crisis is het enorm belangrijk om op elkaar te letten", begint de sneer aan het adres van Anna - die overigens nergens bij naam wordt genoemd. "Wat mij nu zo verdrietig maakt, is dat geen van de verantwoordelijke mensen mij hierover heeft geïnformeerd en ik dit via een Instagram-video heb moeten vernemen." 

Daar blijft het niet bij. "Hoe kan je met zo'n enorm bereik een informatieve video posten met daarin jouw persoonlijke zorgen, maar niet de verantwoording nemen om mij te informeren, terwijl mijn dochter dagen onder jullie verantwoording was?" Anna heeft volgens Philly inmiddels haar excuses aangeboden. 

In de video hieronder vertelt Anna over het coronavirus, de brief van de GGD en het contact met Josh. De kans dat ze het virus heeft, is volgens de GGD klein. Ze houdt zich aan de opgelegde regel om fysiek contact te mijden. "Het voelt als een verplichting vanuit mezelf, dat ik dat moet doen."

Josh Veldhuizen vertelt in gesprek met RTL Boulevard over haar ervaring met het coronavirus. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!