Beeld © Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland werd erg gepest: 'Ik wilde er een eind aan maken'

19 maart 2020 17:22

Hoewel haar leven nu aardig op rolletjes lijkt te verlopen, was dat niet altijd zo voor Maxime Meiland (23). De 'Chateau Meiland'-ster vertelt aan goede vriend Robbert Rodenburg (22) openlijk over haar pestverleden. "Van mij hoeft het niet meer", dacht ze weleens.

"Ik heb wat dat betreft geen makkelijke jeugd gehad"

Maxime heeft het niet altijd even makkelijk gehad. Haar ouders besloten te verhuizen naar Frankrijk toen ze nog jong was, het programma Ik Vertrek bracht hen veel aandacht én haar ouders gingen uit elkaar. Ze rebelleerde en kwam op een slecht pad. "Heel veel drinken, ik begrijp eigenlijk niet hoe mijn moeder het uithield met mij. Ik was heel erg", verklaart Maxime aan Robbert. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland over kledinglijn en stoppen met Chateau

Volgens Maxime was het aan het begin van haar tienerjaren "ellende na ellende." En daarna werd het nog erger. "Op een gegeven moment had ik ook een naaktfilmpje gestuurd naar iemand en dat is toen ook uitgelekt", legt de Chateau Meiland-ster uit. "Dus ik ben ook heel erg gepest daardoor op school. Ik heb wat dat betreft geen makkelijke jeugd gehad. (...) Het is zo verspreid in die tijd (…), voor mij was dat heel moeilijk, ja."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland over gezinsuitbreiding als alleenstaande moeder

Het was een enorm lastige periode voor haar. "Dat ik ook af en toe dacht: van mij hoeft het niet meer", aldus Maxime. Ze ging in therapie. Dat wierp gelukkig zijn vruchten af. "Het is wel oké nu", verklaart ze. "Ik was heel erg provocerend in die tijd, ik was eigenlijk gewoon een rotkind (...) Een beetje stoer doen, omdat je voelt dat je de afgrond in gaat." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Maxime Meiland over nose job: 'Die neus wil je echt niet hebben'

Inmiddels gaat Maxime wel lekker. Chateau Meiland is een gigantisch succes, ze heeft dochter Claire én er komt binnenkort een kledinglijn van haar aan. Maar ze geeft wel toe dat het "af en toe niet gezellig is thuis". Volgens haar is het "echt ontploft" door de drukte die kwam kijken bij het programma. Het gezin mist de "quality time". De Meilandjes keren nu weer terug naar Nederland. In de video hieronder geven ze duidelijkheid over hun beslissing om Frankrijk te verlaten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!