Beeld © William Rutten

Lil' Kleine zet zich in voor horeca die lijdt onder coronacrisis

19 maart 2020 18:12

Het zal je niet zijn ontgaan: door het heersende corona-virus zijn alle horeca-etablissementen in Nederland verplicht gesloten. Dat is niet alleen vervelend omdat jij zo graag een biertje buiten de deur zou willen drinken, het heeft bovenal enorme effecten op de eigenaren. Rapper Lil' Kleine (25) reikt uit om te helpen.

"We komen hier sterker uit, let maar op"

Lil' Kleine gebruikt het enorme platform dat hij heeft voor iets goeds en denkt aan "alle clubs, festivals, bars, kroegen waar ik door de jaren heen heb mogen optreden, de mensen achter de schermen die er hun leven van hebben gemaakt om mensen samen te brengen en elke keer weer laten zien hoe het leven een feest kan zijn." Hij wil duidelijk maken dat hij hen steunt en dat zij "in m'n hart" zijn gesloten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes is woest om kritiek op vakantie met Lil' Kleine

"Zonder jullie hadden wij, de artiesten, niet volgehouden wat we het liefste doen", schrijft Lil' Kleine in zijn bericht aan de horeca-ondernemers. "Ik ben bezig met de mensen in m’n netwerk om iets op poten te zetten om iets terug te doen. Die houden jullie van me te goed." Tot slot steekt hij hen een hart onder de riem: "Weet dat ik en met mij vele anderen aan jullie denken. We komen hier sterker uit, let maar op." Lief van de rapper, die eergisteren nog op een heel andere manier aandacht besteedde aan de corona-crisis

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine heeft perfect alternatief voor tekort aan wc-papier

Niet alleen Lil' Kleine wil zich inzetten voor een goed doel. Ook Maan heeft de smaak te pakken en zet zich in voor haar medemens. In de video hieronder biedt ze haar hulp aan. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!