Beeld © ANP

Ministerie van Volksgezondheid schakelt hulp in van Kylie Jenner

20 maart 2020 03:59

Het hoofd van de federale volksgezondheidsdienst in de Verenigde Staten, Jerome Adams, heeft Kylie Jenner (22) en een paar andere belangrijke influencers gevraagd hem te helpen met het uitleggen van het gevaar dat het coronavirus met zich meebrengt. Volgens Adams zijn veel Amerikanen, met name jongeren, nog steeds niet doordrongen van het feit dat dit virus zeer dodelijk is. Dit meldt Page Six.

"Zij moeten hun volgers duidelijk maken dat dit 'serious shit' is"

"Het is heel belangrijk dat invloedrijke influencers zoals Kylie Kenner, maar ook basketballers Kevin Durant en Donovan Mitchell, zich uitspreken over dat wat er momenteel in de wereld gaande is. Zij moeten hun volgers duidelijk maken dat dit 'serious shit' is. Dus geen gewoon griepje, maar een virus waaraan inmiddels vele mensen zijn overleden,' aldus Adams.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwangerschap bereidde Kylie Jenner voor op coronavirus

Hij vervolgt: "De groep die we proberen te bereiken is een hele lastige. Hoe meer we zeggen dat ze zich sociaal van elkaar moeten distantiëren, hoe meer ze naar elkaar toetrekken en denken: wie doet ons wat? Via belangrijke influencers hopen we ze te laten voelen hoe het zou zijn als het hun opa of oma zou betreffen. Want wie wil er verantwoordelijk zijn voor de dood van een grootouder, omdat je alleen maar aan jezelf hebt gedacht?"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!