Beeld © YouTube-kanaal NikkieTutorials

Moeder NikkieTutorials heeft corona: 'Ik ben hartstikke bang'

20 maart 2020 15:16

Het was even slikken voor Nikkie de Jager (26). De beautyvlogger kreeg namelijk het heftige nieuws te horen dat haar moeder getroffen is door het coronavirus, deelt ze in haar Instagram Stories.

"Het is niet grappig"

MamaTutorials is hartstikke ziek en heeft het coronavirus, vertelt haar dochter NikkieTutorials. De beautyvlogger vertelde op Instagram Stories hoe het allemaal is verlopen. Daarnaast wil ze met haar mededeling vooral een signaal afgeven, om te laten zien hoe serieus het coronavirus is. "Aan iedereen die nog steeds grapjes maakt over coronavirus: het is niet grappig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

NikkieTutorials walgt van uitspraak Trijntje Oosterhuis

Eerder vandaag wisten ze nog niet zeker of Nikkies moeder daadwerkelijk het coronavirus had, 'maar ze heeft alle symptomen'. Pas later op de dag ging MamaTutorials, zoals haar dochter haar liefkozend noemt, naar een arts. "Ik ben hartstikke bang", vertelde de beautyvlogger aan haar volgers. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trijntje geeft Nikkie gelijk na onhandige transgender-uitspraak

Gelukkig lijkt het allemaal mee te vallen. "Haar longen klonken schoon", verklaart Nikkie. Toch is het 'vrijwel zeker dat ze het virus heeft'. Op dit moment wordt alleen niemand meer getest op het virus. Pas als het nog erger wordt en haar koorts stijgt, krijgt ze een officiële test van de artsen, legt Nikkie uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amerikaanse talkshowwereld is veel killer volgens NikkieTutorials

2020 is tot nu toe geen makkelijk jaar geweest voor Nikkie. In de video hieronder legt ze uit waarom. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!