Beeld © ANP

Tweede Marvel-film is een mogelijkheid volgens 'Dutch Giant'

22 maart 2020 09:43

Acteur Olivier Richters, beter bekend als ‘The Dutch Giant’, keert mogelijk terug in een volgende Marvel-film. Dat vertelde hij in een interview op NPO Radio 2. Hij speelt een bijrol in de nieuwe blockbuster 'Black Widow' met Scarlett Johansson. Maar studio Disney heeft de film vanwege de coronacrisis voor onbepaalde tijd op de plank gelegd.

"Mijn personage houdt niet op in Black Widow, dus het kan zeker zijn dat ik terugkeer in een volgende Marvel-film"

Olivier bekent teleurgesteld te zijn. "Natuurlijk zijn films en entertainment niet het belangrijkste nu", bekende de bodybuilder aan interviewer Dolf Jansen. "Maar het is een teleurstelling. Het was mijn eerste rol op het witte doek, ik hoopte dat dit mijn grote doorbraak zou worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Black Widow zoveelste uitgestelde film door corona

Toch heeft de Nederlandse acteur hoop op een doorstart na de coronacrisis. "Mijn personage houdt niet op in Black Widow, dus het kan zeker zijn dat ik terugkeer in een volgende Marvel-film", verklapt hij. Daarnaast staan er audities uit voor grote producties met Sylvester Stallone en Dwayne Johnson in de hoofdrollen. "Het zou geweldig zijn als die projecten door zouden gaan, dat zou een droom zijn die uitkomt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marvel deelt nieuwe beelden van Black Widow-film

Het is onduidelijk wat er met Black Widow gaat gebeuren. Omdat alle bioscopen over de hele wereld gesloten zijn, hebben veel studio’s grote titels voor onbepaalde tijd uitgesteld. Fans van Marvel zijn een petitie gestart om Black Widow vrij te geven op steamingdienst Disney+. De kans dat dit gebeurt, lijkt overigens klein. De gemiddelde Marvelfilm brengt in de bioscopen wereldwijd meer dan 1 miljard dollar op; dat zou de studio dan mislopen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!