Beeld © Getty Images

Beroemde vrienden eren overleden zanger Kenny Rogers

22 maart 2020 11:04

Op Instagram heeft zanger Lionel Richie op emotionele wijze Kenny Rogers herdacht. De countryzanger overleed op 81-jarige leeftijd. Lionel plaatste een paar foto’s van hemzelf met Kenny en schreef dat hij erg verdrietig is vanwege de dood van zijn goede vriend.

"Zoveel plezier en zoveel avonturen zijn mooie herinneringen"

Lionel schreef in 1980 het nummer 'Lady' voor Kenny. Sindsdien waren de twee zangers goede vrienden. "Ik heb een van mijn allerbeste vrienden verloren", schrijft Lionel. "Zoveel plezier en zoveel avonturen zijn mooie herinneringen." Hij steekt verder de familie van Kenny een hart onder de riem.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Lionel Richie niet op de bruiloft van Katy Perry komt

Kenny Rodgers heeft altijd gezegd dat Lionel een grote invloed op zijn carrière heeft gehad. Over 'Lady' zei de zanger dat het een keerpunt in zijn loopbaan was.

Ook Don Henley, prominent lid van de band de Eagles, heeft lovende woorden over Kenny. In een verklaring tegenover Billboard zegt de inmiddels 72-jarige Amerikaan dat zijn muzikale loopbaan sterk beïnvloed is door Kenny. Zo introduceerde de zanger hem bij de leden van de Eagles toen die een drummer zochten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Eagles spelen legendarische album Hotel California in Londen

"Hij gaf me ook het advies om aardig te zijn tegen de mensen die je tegenkomt als je op weg ben om beroemd te worden, want je komt dezelfde mensen ook weer tegen als je roem tanende is", herinnert Don zich.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dolly Parton wil opnieuw in Playboy: 'Lijkt me zo grappig'

Dolly Parton, met wie Kenny de hit 'Islands In The Stream' opnam, had eerder al lovende woorden voor de overleden zanger.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!