Beeld © ANP

Nicolette van Dam 'maakt er een feestje van' ondanks corona

22 maart 2020 14:55

Het thuiszitten voelt voor sommigen als een straf, maar Nicolette van Dam (35) probeert er het beste van te maken. Samen met manlief Bas Smit (40) en hun twee dochtertjes doet ze er alles aan om het zo leuk mogelijk te maken.

"Lekker veel quality time"

Lola-Lily en Kiki-Kate kunnen in hun handjes knijpen met zulke ouders. De dochters van Nicolette en Bas worden namelijk flink in de watten gelegd nu het coronavirus hun moeder en vader ertoe dwingt om thuis te blijven. "We maken er gewoon een feestje van", aldus de Zoop-actrice op Instagram. Het gezin heeft een pyjama-party gehouden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Ook dochters Nicolette van Dam gescheiden van grootouders

Nicolette en Bas brengen "lekker veel quality time" door met hun twee koters. Ook het dierlijke gezelschap wordt niet vergeten. "De hond heeft nog nooit zoveel aandacht gehad", meldt de blondine. "En we doen dingen die we normaal niet zo snel zouden doen. Altijd het positieve ergens van inzien!" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette van Dam walgt van kledingkeuze van Bas Smit

Haar volgers zien het het als een inspiratie. "Rijkdom", Geweldig. Wat een heerlijk gezin heb je toch" en "Héérlijk, zo'n pyjama-party" vinden Nicolette's fans. De beste manier waarop ze haar dochters wél kan gaan tegenzitten, is door te gaan zingen. Dat blijkt wel uit de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!