Anouk Beeld © ANP

Anouk openhartiger dan ooit over haar gezin

22 maart 2020 15:52

Na zes kinderen vond Anouk (44) het wel mooi geweest. De 'Girl'-zangeres kreeg drie jaar geleden dochtertje Jelizah met haar vriend Dominique en vond het daarna wel mooi geweest. Dat vertelt ze op Instagram Live.

"Het ging niet gemakkelijk"

"Het ging niet gemakkelijk. Ik heb een aantal miskramen gehad voor Jelizah er kwam", legt Anouk uit over haar jongste kindje. Na de geboorte besloten de zangeres en haar vriend Dominique om er een knoop in te leggen. Maar wel haar en niet bij hem. "Je weet nooit hoe het leven gaat lopen", legt ze uit. "Het kan dat hij een ander fantastisch mens tegenkomt." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk staat voor lastige keuze: 'Ik voel me een slechte moeder'

Anouk heeft in totaal zes kinderen en Dominique vond het niet nodig om er nog meer te krijgen. "Hij bood het aan om zelf gesteriliseerd te worden", maar dat leek haar geen goed idee. "Hij is daar veel te jong voor", aldus Anouk. De twee hebben namelijk een leeftijdsverschil van 19 jaar en daarom leek het haar verstandiger dat zij degene zou zijn die zich liet steriliseren. En dat heeft ermee te maken dat ze hem de kans gunt, mocht het ooit zo gaan, om eventueel nog met iemand anders een gezin te stichten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk heeft geen geld voor een privéjet

Ook liet ze zich kort uit over The voice of Holland. Anouk zegt het enorm naar haar zin te hebben met Ali B en Waylon. "We lachen een aantal keer per dag", verklaart ze en dat dit ook de reden is dat ze weer terugkeert. Hoe is het met Lil' Kleine, vroeg een kijker zich af. "Zou het niet weten. Wij spreken elkaar natuurlijk niet. Hoop dat het goed met hem gaat, ook met z'n vrouw en hun mooie kindje. Het is niet belangrijk meer, het is allemaal geweest. Het is niet zo spannend en belangrijk." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk in paniek: nog altijd 'vast' en doodsbang voor coronavirus

Anouk verblijft op dit moment in Marrakesh en kan niet terug naar Nederland door het heersende coronavirus. Bovendien heeft ze astma en durft ze niet het vliegtuig in te stappen. In de video hieronder legt ze uit waarom het levensgevaarlijk is voor haar. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!