Beeld © ANP

André van Duin overladen met berichtjes na optreden DWDD

23 maart 2020 04:56

Het beantwoorden van alle berichten die hij kreeg naar aanleiding van zijn optreden in 'De Wereld Draait Door' vrijdagavond, is een dagtaak voor André van Duin (73). Dat vertelt de komiek maandag in het 'Algemeen Dagblad'.

"In mijn hele loopbaan heb ik nog nooit zoveel respons gekregen"

"Ik wil niet knippen en plakken, ik wil er ook iets persoonlijks bij zetten", aldus de komiek. Eerder liet André al weten dat hij zo'n 150 sms'jes had ontvangen nadat hij Matthijs van Nieuwkerk en kijkers thuis had ontroerd met een cover van 'La Bohème' van Charles Aznavour. "In mijn hele loopbaan heb ik nog nooit zoveel respons gekregen op een tv-optreden. Ik heb mensen er blijkbaar een plezier mee gedaan."

Even daarvoor in de uitzending vertelde hij openhartig over de dood van zijn echtgenoot Martin Elferink begin dit jaar. André: "k ben door de stress 14 kilo afgevallen, maar ik voel me goed. Ik probeer drie keer per week te zwemmen, nu even niet natuurlijk, ik kook gewoon zelf en eet goed. Alleen geen twee borden meer zoals vroeger, nu heb ik aan één bord genoeg. En niet dat ik zoveel dronk, maar ik ben sinds die hele stresstoestand met Martin ook helemaal gestopt met alcohol."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

André van Duin zoekt afleiding op verjaardag

Ook na het overlijden van Martin werd André overladen met steunbetuigingen. "Nu ik toch thuis zit, pak ik die stapel er binnenkort nog eens bij, ik heb nog helemaal niet de gelegenheid gehad alles te lezen en beantwoorden. Die steun heeft me goed gedaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André van Duin haalt Amsterdams grachtenpand uit de verkoop

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!