Beeld © ANP

Linda de Mol beleeft coronacrisis als 'rare slechte film'

23 maart 2020 07:40

Linda de Mol (55) maakt zich grote zorgen over de coronacrisis. "Alsof ik in een heel rare slechte film zit, waarvan ik niet weet hoe hij afloopt en hoelang-ie duurt", zo omschrijft ze haar gevoel in het 'AD'.

 "Aan de ene kant maak ik me serieus grote zorgen, maar ik ervaar ook een enorme verbondenheid"

 "Aan de ene kant maak ik me serieus grote zorgen, maar ik ervaar ook een enorme verbondenheid. Vrienden, collega's, familie, buren... ik heb met iedereen (digitaal) bijzonder contact." De televisiepresentatrice werkt thuis en probeert daarnaast het beste ervan te maken. "Ik wandel met mijn hond op tempo om nog wat te verbranden, poets mijn huis vrij hysterisch met ontsmettend spul, volg het nieuws op de voet en Netflix natuurlijk, seizoen zeven van Homeland."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol komt met nóg een nieuwe film

Afgelopen weekend deelde Linda's dochter Noa twee video's op Instagram waarop te zien is hoe zij en haar moeder dansjes doen om de tijd te doden. Linda: "Ik heb ook de 1000 stukjespuzzel herontdekt met mijn man en dochter. We hebben (nog) geen noemenswaardige ruzies gehad. Wel heel fijn dat ik een groot huis heb, waardoor iedereen zich af en toe kan terugtrekken."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Linda de Mol verkoopt anoniem spullen op Marktplaats

Linda heeft ook nog een paar tips voor de thuisblijvers: "Kijk After Life met Ricky Gervais op Netflix. Tragikomische Engelse humor, love it. En ik raad aan om De meeste mensen deugen van Rutger Bregman te lezen. De mensheid is niet verdorven als het erop aankomt, luidt Rutgers betoog. En laat dat nou precies zijn wat ik in deze tijden ervaar, op wat wc-papiergehamster na dan."

Nog meer afleiding nodig? Dit zijn de beste series om te kijken als je nu thuis bent:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!