Beeld © Getty Images

James Bond-actrice weer de oude na besmetting corona

23 maart 2020 08:24

Actrice en model Olga Kurylenko (40), bekend van haar rol als Bondgirl in 'Quantum of Solace', is volledig hersteld van het coronavirus. Dat heeft ze laten weten op Instagram. Ze bracht de afgelopen tijd thuis door in quarantaine.

"Ik heb nu de tijd om veel over dingen na te denken en tijd om met mijn zoon door te brengen en daar geniet ik van"

Ze vertelt haar volgers dat ze de eerste week na haar diagnose vooral in bed lag met koorts en hoofdpijn. De tweede week kreeg ze last van een lichte hoest en voelde ze zich nog steeds erg moe. Aan het einde van de tweede week voelde ze zich een stuk beter, zegt ze. Ze hoest nog wel in de ochtenduren, maar heeft er de rest van de dag geen last van.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Youp van 't Hek geeft update uit het ziekenhuis

"Het gaat nu goed. Ik heb nu de tijd om veel over dingen na te denken en tijd om met mijn zoon door te brengen en daar geniet ik van."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Idris Elba rapt over zijn ervaringen als corona patiënt

Intussen gaat het ook beter met acteur Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson. "Dag allemaal. Het is nu twee weken na de eerste symptomen en we voelen ons beter", twittert de 63-jarige acteur. Hij pleit ervoor dat iedereen zich aan de regels houdt.

"Door thuis te blijven geef je het aan niemand door en word je ook door niemand besmet. Logisch toch? Het duurt even, maar als we voor elkaar zorgen, helpen waar we kunnen en wat comfort inleveren, zal dit voorbijgaan. We redden ons hier wel uit", besluit Hanks zijn post.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames Elvis-film met Tom Hanks helemaal gestopt

Artiesten brengen in deze coronacrisis toch gewoon muziek uit, en dat is alleen maar goed.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!