Beeld © Instagram @shaughnaphillips

Love Island-deelneemster had corona terwijl ze in de villa zat

23 maart 2020 15:36

Londen wordt genoemd als hét episch centrum van corona. De stad wordt zwaar getroffen, weet ook 'Love Island'-ster Shaughna Phillip (25). De realityster claimt het virus te hebben gehad terwijl ze in de villa zat.

"Ik weet zeker dat ik corona heb gehad"

Dat laat Shaughna weten via Instagram. "Nu ik erover nadenk, ik weet zeker dat ik corona heb gehad terwijl ik in de villa van Love Island zat." Volgens de Love Island-babe had ze tijdens de opnames flinke koorts en last van ademhalingsproblemen. Het nieuws is nog niet bevestigd door het productieteam van het programma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hackers nemen Love Island-Sebastiana te grazen

Shaughna was van 12 januari tot 14 februari in Kaapstad voor de opnames van Love Island. Hoewel in China het virus eind 2019 al werd vastgesteld, werd op 5 maart pas in Zuid-Afrika voor het eerst alarm geslagen. Waarschijnlijker is het dan ook dat Shaughna het virus in Engeland heeft opgelopen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Reunië-aflevering Love Island komt naar Videoland

Het zijn angstige tijden voor veel mensen. Ook zwangere vrouwen zitten met hun handen in het haar, want bevallen tijdens de crisis is geen pretje. Kelly Weekers is van plan om thuis te bevallen, zo vertelt ze in deze video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!