Beeld © ANP

Ali B waarschuwt in lied: 'Houd anderhalve meter afstand'

23 maart 2020 16:45

In Nederland gaan veel beelden rond van mensen die massaal bos- of strandwandelingen maken, terwijl de regering juist heeft opgeroepen om vanwege het coronavirus zoveel mogelijk thuis te blijven. Ali B doet nog één poging om de boodschap over te brengen, via een nieuw nummer.

"Hierna moet de boodschap wel duidelijk zijn"

Ali heeft samen met onder meer Alberto Stegeman en Jandino Asporaat, voor de gelegenheid verkleed als 'Judeska', een nummer gemaakt: '1,5 Meter'. In het nummer leggen ze de nadruk op het feit dat het belangrijk is om afstand te bewaren tot andere mensen, zodat het coronavirus minder snel verspreid zal worden.

"Het is een ludieke video", vertelde Ali eerder al in RTL Boulevard. "Ik ga nog één keer proberen met humor en entertainment de boodschap duidelijk te maken, maar daarna moet het toch wel klaar zijn", zegt Ali.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Kinderen Ali B zijn 'corona-blij'

Zelf neemt Ali alle maatregelen die nodig zijn. Ook aan zijn kinderen legt hij uit dat de tijden nu even anders zijn. "Ik heb ze verteld dat ze een gevaar kunnen zijn voor oudere mensen", vertelt Ali. "Voorlopig zien ze hun opa en oma ook even niet."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rob Geus is van plan om Ali B. goed aan te pakken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!