Beeld © Getty Images

Ex-vriend Jennifer Lopez op 51-jarige leeftijd overleden

24 maart 2020 10:09

De middelbare school-liefde van Jennifer Lopez (50) is overleden. David Cruz, met wie de zangeres tien jaar lang een koppeltje vormde, is op 51-jarige leeftijd om het leven gekomen, meldt 'TMZ'.

"Hij kent me beter dan wie dan ook"

Het is een heftige periode voor Jennifer, die naast de coronacrisis ook dit verlies te verwerken krijgt. David had een hartaandoening en die werd hem fataal. TMZ sprak met zijn vriendin Isa. "Hij was vriendelijk en liefhebbend", vertelde zij. "Hij was een toegewijde vader."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lopez: 'Ik wil mijn huwelijk niet overhaasten'

Isa heeft het er moeilijk mee. "Mijn favoriete momenten zijn de familie-avonden, waarbij het niet alleen om mij ging maar ook om de kinderen", laat ze weten aan de entertainmentsite. "Hij sloot altijd alles af met 'Ik hou van je.'"

David en Jennifer waren schoolliefjes en kregen een relatie toen de 'Love Don't Cost A Thing'-zangeres nog maar 15 jaar was in 1984. De twee waren tien jaar lang een stel, maar gingen uit elkaar rond de tijd dat Jennifer bekend werd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bikinifoto Jennifer Lopez maakt diepe indruk op fans

"Hij kent me beter dan wie dan ook", verklaarde Jennifer in 2004 in een interview. Tot op heden heeft ze niet gereageerd op zijn overlijden. 

Jennifer bereikte dit jaar een mijlpaal in haar carrière. De zangeres mocht samen met Shakira de Half Time-show van de Super Bowl verzorgen. En dat was een enorm succes, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!