Beeld © Getty Images

Teen Mom-Jenelle tóch terug bij ex-man die haar puppy doodde

24 maart 2020 10:15

Jenelle Evans (28) blaast haar huwelijk met haar puppy-dodende echtgenoot David Eason (31) nieuw leven in. De 'Teen Mom'-ster bevestigt in een YouTube-video dat ze weer samen zijn en samenwonen. In dat filmpje ontkent ze meteen dat hij haar ooit heeft mishandeld. Dit allemaal in tegenstelling tot haar eerdere uitspraken.

"Ik denk dat het zo slecht ging, omdat ik diep ongelukkig was"

"Ja, we hebben besloten om het weer te proberen en we pakken het rustig aan", aldus Jenelle op de beelden. De Teen Mom-ster en haar man David gingen uit elkaar nadat hij haar puppy had gedood. Ze vroeg een scheiding en contactverbod aan en ze verloren beiden de voogdij over hun kinderen. Maar inmiddels is alles dus weer koek en ei tussen de twee. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Catelynn en Tyler geven elkaar opnieuw jawoord

"Er is veel veranderd", legt Jenelle uit. Ook neemt ze haar uitspraken terug. "Even voor de duidelijkheid, David heeft de kinderen nooit mishandeld en mij ook niet." Wel hadden ze vaak onenigheden die uit de hand liepen, vertelt ze. "De reden dat ik terug naar huis ben gegaan en besloot mijn relatie te redden, is omdat ik mijn gezin wil behouden." Samen met David kreeg ze dochtertje Ensley (3), maar ze is ook de moeder van zoons Jace (10) en Kaiser (5). 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is Teen Mom Jenelle nou nog samen met ex die haar puppy doodde?

Volgens Jenelle was het onmogelijk om niet opnieuw haar intrek te nemen in hun gezamenlijke huis. "Ik kon niet huur én een hypotheek blijven betalen", verklaart de Teen Mom-ster. "Daarom besloten we terug te gaan en het gaat best wel soepel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jenelle en David uit Teen Mom hokken weer samen

Wat Jenelle vooral niet wilde was nog een "gestrand huwelijk." Ze denkt wel te weten waar het misging. "Ik denk dat het zo slecht ging, omdat ik diep ongelukkig was en daarom moest ik eventjes afstand nemen. (...) Toen ik dat had gedaan, besefte ik dat ik dat niet wilde en mijn huwelijk wilde redden. (...) Ik wil dat de kinderen gelukkig zijn." 

Het was een ellendige periode voor Jenelle, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!