Beeld © Getty Images

Zo brengen de Obama's de corona-quarantaine door

24 maart 2020 12:32

Barack (58) en Michelle Obama (56) zijn zo lekker gewoon gebleven. Als goede vriendin Ellen DeGeneres (62) besluit de voormalig First Lady een belletje te geven, wordt duidelijk dat ze precies hetzelfde doen als jij en ik in deze gekke tijd: Netflixen.

"We zijn gelukkig, we zijn veilig; wat doet de rest er dan nog toe?"

Ellen is vooral erg benieuwd naar wat de twee zoal doen nu iedereen thuis moet blijven. En het antwoord is simpeler dan gedacht. “We proberen nu een beetje structuur in ons leven te krijgen”, vertelt Michelle aan de telefoon. “Iedereen is thuis, ook de meiden zijn thuis en volgen online klassen van school. Barack… ik weet niet precies waar hij nu is, maar hij had net een conference call. We proberen een routine te volgen, maar we zijn ook veel aan het ‘Netflix-en-chillen’.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oud-medewerkers noemen Ellen Degeneres 'gemeen wijf'

Ellen is thuis met haar vrouw, Portia de Rossi, in Santa Barbara. Haar horen we in de video alleen op de achtergrond, net als de hondjes van het stel, die besluiten zichzelf midden in het gesprek even te laten horen. Ook de moeder van Ellen en de familie van Portia zijn bij hen. “Het is een spannende tijd voor ons allemaal en laten we deze tijd gebruiken om creatief te zijn”, aldus de presentatrice.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Obama's slepen hun eerste Oscar-beeldje in de wacht

Michelle is het daar helemaal mee eens: “Dit is een bijzonder moment in de geschiedenis, helemaal voor onze kinderen die zo gewend zijn om altijd bezig te zijn en te worden gestimuleerd.” Toch brengt de crisis ook iets ‘positiefs’ met zich mee. Zo vertelt Michelle dat hun gezin nog nooit zo close was. “Het is goed om in te zien dat we niet veel nodig hebben. Belangrijker is het om elkaar te hebben en gezond te zijn en ik denk dat dat een goede les is die we nu leren. Wees dankbaar voor wat je hebt en wees voorbereid om het te delen. We zijn gelukkig, we zijn veilig; wat doet de rest er dan nog toe?”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!