Beeld © ANP

Bridget Maasland 'zou relatie met André zo overdoen'

24 maart 2020 14:51

Bridget Maasland heeft een behoorlijk intense periode achter de rug. De presentatrice was hét gespreksonderwerp bij alle koffieautomaten en bushokjes in heel Nederland, toen we daar nog mochten staan. In de 'Beau Monde' blikt Bridget terug op de relatie en breuk met André Hazes - en de nasleep daarvan.

"Ik geloof nog wel in ware liefde"

Ondanks alles wat de relatie met André met zich mee heeft gebracht, namelijk een hoop publiciteit en negatieve reacties op social media, zou Bridget de relatie zo weer overdoen. "Maar met alles eromheen zou ik anders zijn omgegaan. Daarmee bedoel ik dat we dingen meer privé hadden gehouden", zegt Bridget tegen Beau Monde.

Over het feit dat André na de breuk weer razendsnel terug was bij zijn ex, Monique Westenberg, wil Bridget het liever niet hebben. "Daar ga ik geen uitspraken over doen." 

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Bridget Maasland over haatreacties: 'Ze waren er zelf niet bij'

Bridget heeft veel negativiteit over zich heen gekregen, maar slapeloze nachten heeft ze er niet van gehad. "Gelukkig sta ik sterk in mijn schoenen en heeft mijn zoon er niets van meegekregen: de reacties op zijn social media had ik afgeschermd", legt Bridget uit.

Ze is zelfs van plan het negatieve om te zetten in iets positiefs. Ze wil een programma maken over de impact die het heeft wanneer je via social media in opspraak komt. "Vroeger gebeurde het pesten op straat of op school. Nu gebeurt het online en is het bereik gigantisch. Voor mensen die zoiets ervaren en minder sterk zijn dan ik, wil ik iets betekenen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bridget Maasland: 'Het gaat echt goed met mij'

Haar relatie met André mag dan misschien geen stand hebben gehouden, toch houdt Bridget vertrouwen in de liefde. Een huwelijk met iemand anders sluit ze niet uit. "Je moet áltijd in de liefde blijven geloven", besluit ze.

Eerder vertelde Bridget al voor de camera van RTL Boulevard dat ze zich op de toekomst focust.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!