Beeld © BNNVARA/Wessel de Groot

First Dates-barman Victor Abeln vertelt over zijn 'luxe' jeugd

24 maart 2020 15:42

Met 'First Dates' en zijn baan in het Amsterdamse horeca-etablissement Sexyland heeft Victor Abeln (35) het er maar druk mee. De barman woont zelf in Amsterdam, maar zijn jeugd in Deventer zag er heel anders uit, vertelt hij aan 'Beau Monde'.

"Zoiets tekent je als gezin"

Victor is opgegroeid in de buurt van Deventer en had het daar naar eigen zeggen "heel luxe". Dat is een sterk contrast met zijn leven in Amsterdam. "We woonden mooi buiten in de bossen, zwembad erbij. Heel luxe, maar ik wilde toch liever in een wijkje wonen met maatjes om me heen", vertelt de First Dates-ster aan het blad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

First Dates-kandidaten klappen uit de school over deelname

De barman vertelt ook over zijn gezinssamenstelling. "Ik heb een oudere zus en twee jongere zussen, onder wie Renée, zij is verstandelijk gehandicapt", aldus Victor. En dat is niet per se gemakkelijk. "Zoiets tekent je als gezin. We zijn allemaal zorgzame types en staan altijd voor elkaar klaar." Hij zoekt ze nu niet enorm veel op, maar kan altijd bij ze terecht. "Dat is een prettig idee.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sinéad O'Connor door dochter opgegeven voor First Dates

Ondanks zijn luxe opvoeding, vindt Victor het zelf niet nodig om heel veel geld te hebben. Hij werkt al sinds zijn vijftiende, omdat hij "het fijn vond" om zijn eigen geld te verdienen. Daarom begin hij na zijn studie in de horeca. "Geen vetpot", volgens hem. "First Dates is een welkome aanvulling. Er komen af en toe wat schnabbels voorbij. (...) Het geld dat ik daarmee verdien, geeft me de vrijheid om te doen en laten wat ik wil. Tegelijk ben ik niet iemand die kickt op dure spullen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin Giel Beelen dankbaar voor deelname First Dates

Niet alleen op werkgebied verloopt het soepel, in de video hieronder vertelt Victor hoe gelukkig hij in de liefde is. 

First Dates-barman Victor is dolgelukkig in de liefde

02:20

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!