Beeld © ANP

Loiza Lamers mag na eliminatie terugkeren in Duitse Let's Dance

24 maart 2020 15:56

Eigenlijk was het doek gevallen voor Loiza Lamers (25) in het Duitse dansprogramma 'Let's Dance'. Vorige week vrijdag moesten het model en haar danspartner Andrzej Cibis het danstoneel verlaten. Maar door een onvoorziene afzegging van een andere kandidaat mag Loiza nu tóch weer ten tonele verschijnen.

"Ik kan niet wachten"

"Ik ben terug in Let's Dance", laat Loiza aan RTL Boulevard weten. Hoe dat kan? Het model legt het uit. "Helaas kan John Kelly (een andere deelnemer, red.) niet meer terugkomen in het programma."

Uiteraard is dat teleurstellend voor John, maar toch is Loiza ontzettend blij. "Ik heb een tweede kans gekregen, waar ik ontzettend dankbaar voor ben."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Loiza Lamers danst sterren van de hemel in Duits dansprogramma

Loiza is aankomende vrijdag dus gewoon weer op de dansvloer van de Duitse studio te vinden. "Andzej en ik gaan weer knallen. Ik kan niet wachten", zegt een jubelende Loiza.

Ook de Duitse fans zijn blij dat Loiza weer terug is. "Ik vind het uiteraard jammer voor John, maar ik ben blij dat Loiza het weer mag proberen", reageert iemand. Een ander: "Ik ben zo blij voor je, Loiza."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Loiza Lamers over NikkieTutorials: 'Zo'n krachtig statement'

Loiza vertelde eerder al aan RTL Boulevard hoe hard ze aan het trainen was voor het Duitse dansprogramma.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!