Beeld © ANP

Gordon sneert naar vriend die nu samen is met zijn ex

24 maart 2020 16:52

Gordon had het al niet bepaald makkelijk in deze tijd van thuisisolatie. Hij vroeg onlangs al om krachten van bovenaf: "Universum, schenk me de kalmte om te aanvaarden wat ik niet kan veranderen." Nu krijgt de presentator een nieuwe klap te verwerken: één van zijn vrienden is er vandoor met zijn ex.

"Avonden zat hij me tips te geven hoe ik van mijn ex af moest komen"

In een Instagram-post die inmiddels is verwijderd, doet Gordon op sarcastische wijze zijn relaas. "In deze rare tijden ook nog goed nieuws", begint hij spottend. Vervolgens legt de presentator uit dat een goede vriend van hem nu een relatie heeft met zijn ex, terwijl die vriend Gordon eerder nog aanmoedigde om de man in kwestie te dumpen. Hij sneert: "Avonden zat hij me tips te geven hoe ik van mijn ex af moest komen. En kijk nu toch eens? Nu zijn ze samen en dat is nou zo schattig."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Gordon heeft het 'vreselijk moeilijk' om corona-tijd te doorstaan

Gordon wenst de twee vervolgens al het geluk toe, al druipt het cynisme daarvan af. "Ik hoop dat hij wel iets liever voor hem is dan hij voor mij was." Vervolgens vraagt Gordon zich in enkele afsluitende hashtags af of het maten naaien dan nooit ophoudt. "Dit kan er ook nog wel bij", stelt hij daar. "Vriendschap is een illusie."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gordon koopt uit verveling een stuk grond in Schotland

Gordon viert halfjaar zonder drank en drugs

01:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!