Beeld © ANP

Monique Westenberg deelt beladen moment met haar volgers

25 maart 2020 09:35

Monique Westenberg (43) deelt op Instagram een hartverscheurend moment met haar volgers. Ook de kleine Dré moet zijn opa en oma nu even missen, maar het liefje van André Hazes (26) heeft ervoor gezorgd dat hij ze tóch even kan zien.

"Toch elkaar even kunnen zien"

Veilig achter het hek én met 1,5 meter afstand, kan het kleine mannetje een glimp opvangen van zijn grootouders. "Toch elkaar even kunnen zien", schrijft Monique erbij met een hartje. En opa en oma komen niet met lege handen, maar op het hartverwarmende kiekje is te zien dat ze ook een cadeautje hebben meegebracht voor het ventje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

André Hazes neemt tijd met gezin niet voor lief

Onder de post wordt meegeleefd met Monique. "Wat bijzonder, moet er van huilen echt", laat iemand achter. "Inderdaad, het gemis is zó groot", schrijft een andere volger op haar beurt. Iemand anders steekt hen allemaal een hart onder de riem: "Laten we ons troosten dat het wel weer komt!"

Gelukkig zijn er ook mooie momenten in deze angstige tijden. Zo wisten Davina Michelle en Snelle met een remake van '17 miljoen mensen' te scoren én de luisteraars te raken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland schreef Monique Westenberg een brief

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!