Beeld © Videoland Like Monica

Vriend Monica Geuze maakt opwachting in Videoland-realityserie

25 maart 2020 11:04

In de Videoland-realityserie 'Like Monica' is Monica Geuze (24) bijzonder open over haar leven. Zo vertelt ze openhartig over de breuk met voetballer Lars Veldwijk (28) en zelfs haar nieuwe vriend komt voorbij.

"Ik heb nog nooit iemand zo leren kennen"

De eerste aflevering van Like Monica begint vier maanden na de heftige breuk, met Monica die op de bank zit en vertelt over de afgelopen tijd. "Ik weet niet of ik het heel anders had gedaan", vertelt ze. "Met de kennis die ik nu heb, natuurlijk wel. Het is niet een ideale situatie en dan had ik nog wel even gewacht met kinderen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze: 'Zara-Lizzy ziet Lars momenteel even niet'

Hoewel Monica en Lars zonder ruzie uit elkaar gingen, kunnen de twee elkaar nu niet luchten of zien. Ze hebben dan ook helemaal geen contact meer. "We komen er niet uit", aldus Monica. "Misschien heeft het gewoon tijd nodig, maar nu is het niet gezellig."

Wat ook niet helpt is dat haar ex momenteel in Zuid-Korea zit, waardoor hun dochtertje haar vader niet meer ziet. En dat blijft nog wel even zo, want Lars heeft besloten (minimaal) voor een jaar niet terug naar Nederland te keren. "Het feit dat hij weg is vind ik voornamelijk voor haar erg (…) in mijn eigen optiek was co-ouderschap altijd de ideale oplossing, maar ik weet niet of ik daar hetzelfde over denk als ik het allemaal een jaar alleen heb gedaan", vertelt de YouTube-ster.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze heeft handen vol aan zieke dochter

"Er is niet iets gebeurd waardoor we ruzie kregen (…) ik ga nu verder met mijn leven en dat vindt hij heel lastig." Wat haar ex-lief extra moeilijk vindt, is dat Monica weer iemand heeft gevonden. "We zijn nog steeds aan het afspreken", onthult de vlogger. Haar nieuwe lover, Robbert, heeft ze leren kennen via een datingapp. "Ik heb nog nooit iemand zo leren kennen", vertelt ze in de serie. De man in kwestie verschijnt ook nog even vluchtig in beeld, maar wordt grotendeels van de achterkant gefilmd.

RTL Boulevard sprak eerder met de vlogger over de Videoland-serie.

Like Monica is vanaf vandaag wekelijks te zien bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!