Beeld © Videoland

MAFS-Sanne tot over haar oren verliefd op nieuwe vriend

25 maart 2020 10:25

Even leek het erop dat het huwelijk tussen Thierry en Sanne ook na de opnames van ‘Married at First Sight’ succesvol zou blijken, maar uiteindelijk barstte de bom alsnog. Toch heeft Sanne niet stilgezeten en heeft ze een nieuwe liefde aan de haak geslagen. Sanne deelt op haar inmiddels privé Instagram-account een eerste kiekje van haar en haar nieuwe vlam.

Hoe de mysterieuze lover heet, is niet bekend. Maar dat het dikke mik is moge duidelijk zijn. Bij de foto plaatst Sanne namelijk een hele rits hartjes.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-Robin bevestigt zwangerschap bij nieuwe vriendin

Sanne is niet de enige deelnemer die haar geluk buiten de opnames vond. Eerder wist Henk, na een ietwat minder geslaagde match met Chantal, zijn hart te verliezen. En ook Robin, die samen met Kimberly in het huwelijksbootje stapte, is weer tot over zijn oren verliefd. Sterker nog; hij wordt zelfs binnenkort vader.

De inmiddels beroemde 'Henk' deed ook mee aan het programma en moest zijn huwelijk met Chantal uiteindelijk afbreken. Henk vertelde over zijn ervaring in RTL Boulevard, zoals te zien is in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-Chantal haalt in De TV Kantine hard uit naar alle kritiek

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!