Beeld © ANP

Bobbi ziet tweede kind wel zitten: ‘Dan moeten we opschieten’

25 maart 2020 11:58

Bobbi Eden (40) is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor het TLC-programma ‘Bevallen met Bobbi’. In de nieuwste Grazia vertelt ze dat de kleine Brandon (3) de liefde van haar leven is, maar dat ze graag meer kinderen had willen hebben.

"Soms moet je ook blij zijn met wat je hebt"

Het maken van het programma Bevallen met Bobbi zorgt ervoor dat Bobbi ook nadenkt over haar eigen leventje en wellicht denkt aan een tweede kind. “We hebben al een gezonde jongen, een prachtig kind. Brandon is de liefde van ons leven. Soms moet je ook blij zijn met wat je hebt”, vertelt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Bobbi Eden heeft haar pijlen gericht op een nieuwe hobby

Maar een tweede uitsluiten doet ze niet. “Zeg nooit ‘nooit’ maar ik ben inmiddels ook al 40, dus dan zouden we wel snel aan de bak moeten. Als we tien, vijftien jaar jonger waren geweest, hadden we heel veel kinderen gewild. Het is het mooiste wat er is, maar brengt ook een bak verantwoordelijkheden met zich mee. Het hoeft niet altijd rozengeur en maneschijn te zijn.”

Bobbi is dan ook zeker niet vergeten wat voor gedoe een kind met zich meebrengt. “Hoe leuk ook, ik ben niet vergeten wat voor gedoe het ook allemaal weer is. Dat gesleep met spullen voor een compleet weeshuis als je de deur uitgaat. Slapeloze nachten, kolven omdat je borsten exploderen. Daar moet ik nu even niet aan denken.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bobbi Eden duikt in de wereld van bevallen

Gelukkig gaat Brandon bijna naar de kleuterschool en is een stukje zelfstandiger. “Als hij troep maakt, zeg ik: ‘Ruim je rotzooi zelf even op'. Nee joh, soms is het gewoon goed zoals het is. Al die baby’s zijn stuk voor stuk schattig, met die kleine geluidjes. Ik kan er uren naar kijken, maar ik ben ook weer blij als ik ze terug kan geven.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!