Channah en Quentin doen hilarische imitatie van tequila-party

25 maart 2020 14:17

Bekend Nederland heeft opeens zeeën van tijd nu optredens zijn gecanceld en opnames stilliggen. Wat ze zoal doen met hun vrije tijd? Je ziet het in 'Sterren in Quarantaine' van RTL Boulevard. We trappen af met Channah en Quentin die een kijkje in hun leven geven.

Channah en Quentin hebben hun bekendheid grotendeels te danken aan Temptation Island. Het koppel, dat elkaar leerde kennen tijdens de opnames van Ex on the Beach, deed afgelopen jaar mee aan de VIPS-editie van het beruchte programma. Toch was hun deelname maar van korte duur, omdat Channah tijdens de opnames zwanger bleek te zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eindelijk duidelijk: zo zit 't tussen Channah en Quentin

Inmiddels vormen Channah, Quentin en de kleine Tiger een gelukkig gezinnetje en hebben ze een naam voor zichzelf gemaakt. Zo hebben ze een succesvolle realityserie voor LINDA.Meiden en zowel Channah en Quentin komen om in de volgers voor hun YouTube-kanaal, waar ze regelmatig vlogs delen. 

Ook voor RTL Boulevard namen de twee een vlog op waarin de tortelduifjes lekker aan het opruimen zijn, Channah het voor elkaar krijgt om appelflappen compleet te laten mislukken en Quentin zich verkleed als vrouw voor een imitatie van tequila-party.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Channah en Quentin krijgen eigen realityshow

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!