Beeld © Instagram @roxeannehazes

Roxeanne Hazes blij met 'twee heerlijke mannen' in haar leven

25 maart 2020 13:49

Quarantaine haalt het best in Roxeanne Hazes (27) naar boven. De zangeres vertelt in haar dagboek bij het blad 'Weekend' hoe ze haar tijd nu doorkomt en de rust die ze heeft gevonden in deze periode.

"Als ik dan toch thuis moet blijven, maken we er iets moois van"

Ook al kwam het hard binnen dat al Roxeanne's shows gecanceld waren, merkte ze "al weken" dat ze "erdoorheen zat." Het komt dus eigenlijk als geroepen. "Ik heb rust nodig. Tijd voor mijn gezin", vertelt ze in Weekend. Samen met haar vriend Erik en zoontje Fender maken ze er het beste van en genieten van elkaars gezelschap. "Wat hebben we het goed, hè?", stelt haar vriend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Droom Roxeanne Hazes valt in duigen: 'Maar ik snap het wel'

De rust begint op haar zenuwen te werken op een gegeven moment. "Ik ben bang!", vertelt Roxeanne. "Verdorie Rox. Ga iets doen (...) Ik besluit deze situatie de baas te zijn en gezond en fit te worden." Fanatiek begint ze aan haar dag. Bovendien is ze onder de indruk van hoe mensen elkaar steunen in deze periode. "Zo lief hoe iedereen rekening houdt met elkaar en op afstand voor elkaar zorgt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gedrag jongeren verbijstert Roxeanne: 'Wat doe je in godsnaam?'

Als kers op de taart besluiten Roxeanne en Erik om een date night te houden. Ze tutten zich op voor elkaar en drinken en eten lekker. "Ik wil dit gevoel doortrekken naar morgen en alle dagen die nog komen", aldus een voldane Roxeanne. "Als ik dan toch thuis moet blijven, maken we er iets moois van en ik mag me gezegend prijzen, want ik heb twee heerlijke mannen in mijn leven. Zij zorgen er elke dag voor dat ons huis een thuis is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes over duet met vader: 'Ongelofelijk bijzonder'

In de video hieronder vertelt Roxeanne openhartig over haar mental breakdown. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!