Beeld © ANP

Marieke Elsinga vindt oordopjes terug op merkwaardige plek

25 maart 2020 15:25

Marieke Elsinga (33) neemt op Instagram zichzelf op de hak. De radio-dj heeft 'klein leed': ze is haar oordopjes al een hele poos kwijt. Maar ze zijn terecht... en hoe!

"Dit is écht klein leed, zeker in deze tijden"

Via een reeks berichten op Instagram Stories praat de presentatrice haar volgers bij. "Welkom bij een nieuwe aflevering klein leed. Dit is écht klein leed, zeker in deze tijden", begint ze met praten. Wat is nu het geval: Marieke is al een tijdje haar EarPods kwijt nadat ze ze niet terug had gestopt in het doosje. "Het moest er een keer van komen", aldus het gezicht van RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mattie Valk geen bedreiging voor nieuwe liefde Marieke Elsinga

Inmiddels zijn ze weer terecht, maar Marieke had niet verwacht vorige week haar oordopjes te vinden in de.. wasmachine! "Wat blijkt: er zat er eentje in! Zeiknat natuurlijk", vertelt ze. De andere vond ze vanmorgen. Grote vraag is alleen: doen ze het nog. Ze besluit haar volgers mee te nemen in haar onderzoek en gaat allereerst aan de slag om ze op te laden. Goed nieuws, want de boel vliegt niet in de fik. Ook maken ze nog altijd verbinding met haar telefoon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geen fijn begin van de dag voor Marieke Elsinga: 'Aangeslagen'

Dan is het tijd voor het moment van de waarheid: doen ze het nog of niet? Marieke heeft geluk, want alleen de linker moet nog even bijtrekken. Maar daar heeft ze ook een oplossing voor: even in de rijst. "Tot zover deze soap. Je hebt er niks aan, maar ik hoop dat ik je heb vermaakt", sluit ze de reeks berichten af.

Marieke heeft sinds kort een relatie. Hoewel het allemaal nog erg pril is, is ze dolgelukkig met haar lief Sander. In deze video praat ze over hem:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!