Beeld © Instagram @denzelslager

Relatie Love Island-Denzel en Aleks overleeft zware storm

25 maart 2020 14:25

Love Island-Denzel en Aleksandra laten op Instagram van zich horen. De winnaars van het programma zijn nog altijd samen en wensen hun volgers veel kracht om deze gekke tijden door te komen.

"Blijf positief lieve mensen, we zitten hier met z’n allen in!"

"Ik hoop dat jullie, je vrienden en familie veilig en gezond thuis zitten", schrijft Denzel bij een foto van zichzelf en zijn grote liefde. "Blijf positief lieve mensen, we zitten hier met z’n allen in!"

Ook doet hij een kleine shout-out naar iedereen in de zorg, waar ook zijn eigen moeder onder valt. "Jullie zijn geweldig. God zegen jullie allemaal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hackers nemen Love Island-Sebastiana te grazen

Ook Stenn en Rowéna zoeken steun bij elkaar en verlangen naar eenvoudigere tijden. Daarom plaatst de Love Island-babe een foto afkomstig uit de villa. "Mijn kleine aapje", schrijft ze er liefkozend bij.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Reunië-aflevering Love Island komt naar Videoland

Denzel en Aleksandra hebben het in de villa niet altijd even makkelijk gehad. Zo zijn er de nodige ruzies gepasseerd en heeft de blondine haar twijfels nooit onder stoelen of banken gestoken. Inmiddels is het powerkoppel niet van elkaar weg te slaan. In Love Check-up spraken ze over hun toekomst samen:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!