Beeld © ANP

Nasrdin Dchar: 'Mijn vrouw houdt mij met beide benen op de grond'

25 maart 2020 16:31

In het theater staan, spelen in films en series als 'Mocro Maffia': de agenda's van Nasrdin Dchar (41) en zijn vrouw Amy botsen af en toe. In gesprek met 'Veronica Magazine' laat Nasrdin weten dat zij uiteindelijk wel de persoon is die hem met beide benen op de grond houdt.

"Eigenlijk zei ik al vrij snel in onze relatie: Jij bent de moeder van mijn kinderen"

Nasrdin en zijn Amy zijn inmiddels twintig jaar samen en hebben twee kinderen samen. Het ging in de beginjaren even uit, waardoor de acteur meer dan ooit besefte dat dit dé vrouw voor hem was. "Eigenlijk zei ik dat al vrij snel in onze relatie: 'Jij bent de moeder van mijn kinderen'", vertelt hij. "Amy is een fantastische vrouw die altijd voor mij klaarstaat en mij met beide benen op de grond kan houden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huwelijk acteur Nasrdin Dchar onder de loep

Momenteel schittert Nasrdin als Potlood in het tweede seizoen van Mocro Maffia op Videoland. Met het succes van de film worstelt de acteur niet, zo vertelt hij in het interview. "Ik ben iemand die heel erg bezig is met wat er in de samenleving gebeurt en de stempels die we op ons gedrukt krijgen. Je zou kunnen zeggen: een serie brengt die stempels nog meer in beeld, maar ik vind van niet. Die stempels zijn er sowieso."

Bekijk de preview van het seizoen hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!