Beeld © William Rutten

Marco Borsato vervangen door déze coach in finale The Voice Kids

25 maart 2020 18:42

Er keert een bekend gezicht terug in de finale van 'The Voice Kids'. Ilse DeLange (42) neemt het stokje over van Marco Borsato (53), die verstek laat gaan op deze grote dag.

Door het bewogen begin van 2020 bóvenop zijn burn-out, is het begrijpelijk dat Marco de belangrijke finale helaas aan zich voorbij laat gaan. Hij heeft aangegeven al zijn werkzaamheden dit jaar stil te leggen. Ilse, inmiddels routinier als coach in het programma, lijkt de perfecte kandidaat om Marco's protegé('s) bij te staan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau (9) verbluft The Voice Kids-jury met waanzinnig optreden

Alle afleveringen van The Voice Kids zijn inmiddels opgenomen, behalve de finale. Of de live-finale op 1 mei plaatsvindt, is nog niet bekend. RTL laat het volgende weten: "Voor een beslissing rondom deze finale houden RTL en producent ITV het nieuws van het RIVM nauwlettend in de gaten. De finale van The Voice Kids komt er hoe dan ook. We zijn nu aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn."

Team Marco telt op dit moment zes talenten: Merle, Beau, Nora, Sam, Roos en Joëlla. Wie van hen de finale bereikt, wordt later duidelijk. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!