Beeld © Instagram @chantaljanzen.official

Zoontje Chantal Janzen vindt haar kleding meer passen bij vuilnis

26 maart 2020 15:51

Het zoontje van Chantal Janzen (41) is overduidelijk niet onder de indruk van haar kledingstijl. De kleine Bobby heeft een sterke mening: weg ermee!

"WTF mijn Gucci sok"

Het ventje is een echte deugniet. Gelukkig kan Chantal er altijd wel om lachen en het kattenkwaad van haar jongste deelt ze dan ook regelmatig met haar volgers op Instagram. Maar nu is haar oogappeltje een stapje te ver gegaan...

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Chantal Janzen steekt de draak met BN'ers en hun 'coronaliedjes'

Het gezin is lekker samen buiten van de zon aan het genieten, als stilzitten opeens geen optie meer is. Haar twee zoontjes gaan daarom samen op het gras spelen met een autootje en zingen samen liedjes (van wie zouden ze dat toch hebben).

Maar dan ziet de peuter opeens iets wat véél interessanter is: een sok van mama Chantal. En niet zomaar eentje, maar een echte Gucci. Dat er een flink prijskaartje aan hangt maakt Bobby niets uit, hij vindt het meer iets voor bij het vuilnis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lief: zoontje geeft Chantal Janzen complimentjes over moederschap

Ook haar man, Marco, is niet veilig voor de dreumes. Hij krijgt een brandweerhelm op, zo showt Chantal op haar Instagram. "Whatever makes you happy”, geint ze erbij. In de volgende post is te zien dat hij het accessoire nog altijd braaf opheeft. "De kinderen zijn allang weer naar binnen met iets anders, hij mag wel af nu", gaat Chantal verder.

Chantal heeft haar handen vol aan haar koters en ook de rest van bekend Nederland blijft lekker bezig. Nu de sportscholen dicht zijn bedenken BN'ers de meest creatieve ideeën om zonder sportattributen strak in hun vel te blijven. Bekijk deze video maar eens:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!