Beeld © Wessel de Groot

Martien Meiland licht situatie rondom Nadège toe

26 maart 2020 20:30

Een nieuwe dag, een nieuwe 'Tv-quaran-Tine' van Paul de Leeuw (58). Deze keer spreekt hij Martien Meiland (58) over de toekomst van zijn Chateau Marillaux en de lieve Nadège.

"Zodat zij misschien met de inboedel meeverkocht kan worden"

Paul gaat met de flamboyante Martien in gesprek over de coronacrisis in Frankrijk, waar je na twaalf uur ’s middags niet meer de straat op mag. Toch houdt Martien zichzelf wel bezig. Er zijn namelijk nog genoegen plekken op het Chateau die zijn aandacht nodig hebben, zoals de deuren die nodig geverfd moeten worden. "De wereld vergaat niet (…) het is erg natuurlijk, maar ja", vertelt hij met een diepe zucht aan Paul. Liever gaat hij wijnen en daar heeft hij nog zat van. "Wij kunnen nog twee maanden vooruit", aldus de tv-ster.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chateau Meiland weer van start: hysterie op Tenerife

Hoewel de familie nu nog in Frankrijk zit, hebben ze plannen om terug te verhuizen naar Nederland. Naar Hengelo om precies te zijn. Maar hoe moet het dan met huishoudster Nadège? "Wij hopen dat iemand het Chateau koopt en het bedrijf voort blijf zetten, zodat zij misschien met de inboedel meeverkocht kan worden (…) zij zou dat zelf heel prettig vinden en anders gaat ze op zoek naar een andere baan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland werd erg gepest: 'Ik wilde er een eind aan maken'

Ook de Meilandjes leven door de coronaciris even in onzekerheid. Zo zijn de reserveringen tot mei stopgezet en dochter Montana heeft haar winkel in Nederland moeten sluiten. "Ik vind het eng, in een winkel staan ze zo naast je met corona", vertelt Martien. "Dan maar geen geld, je hebt toch een buffertje opgebouwd dit jaar." Meer ondernemende BN’ers hebben last van de crisis. Bekijk deze video maar eens:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!