Mel C ziet nieuwe tournee met Spice Girls wel zitten

27 maart 2020 02:49

Als het aan Melanie Chisholm (46), oftewel Sporty Spice, ligt gaan de Spice Girls na hun succesvolle reünie van vorig jaar nog een keer op tour samen. Dat laat de zangeres weten in een interview met BuzzFeed.

"We hebben een fantastische tijd gehad vorig jaar"

"Hoewel het momenteel rare tijden zijn, weet ik zeker dat er nog meer Spice shows gaan komen. Dat hoop ik echt. We hebben een fantastische tijd gehad vorig jaar. Zowel de shows als het publiek waren te gek. Mensen vlogen er speciaal voor over naar Engeland, we zagen allerlei verschillende vlaggen tijdens onze concerten," aldus Mel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mel C kreeg depressie door ruzie met Victoria Beckham

"Ik spreek de meiden nog veel en dan praten we over eventuele mogelijkheden. Het is nu natuurlijk niet aan de orde, maar zodra dit allemaal voorbij is komt het er hopelijk weer van."

De Spice Girl bevindt zich momenteel thuis in Engeland, wat haar niet altijd even makkelijk afgaat. "Soms voel ik me best wel down. Maar we moeten toch proberen te blijven zoeken naar iets positiefs en niet bij de pakken neer gaan zitten. Aan de ene kant vind ik het heerlijk om zoveel tijd met mijn kinderen door te brengen en aan de andere kant denk ik: kon ik er maar even lekker op uit. Het afstand houden van mensen is gewoon moeilijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mel C: ‘Ik dacht echt dat ik gek werd‘

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!