Beeld © Instagram @viktor_brand

Viktor Brand niet getest op corona, maar wel weer buiten

27 maart 2020 19:03

Viktor Brand (49) is weer voor het eerst buiten na een week in een 'nachtmerrie' te hebben geleefd. De presentator sloot zichzelf vorige week thuis op, omdat hij bang was dat hij het coronavirus had.

"Ik ben nog net niet aan de stoelpoten begonnen en het cement zit nog nét tussen de muren"

Viktor voelt zich overduidelijk weer fit genoeg voor een rondje in het bos. Natuurlijk wel in zijn uppie en met een gepaste afstand van eventuele andere bezoekers. Maar daar hoeft 'ie niet bang voor te zijn, want in zijn 'achtertuin' lopen enkel lammetjes. Via Instagram Stories houdt hij zijn fans op de hoogte van zijn avontuur.

"Goedemorgen lieve mensen, ik ben even lekker een boswandelingetje aan het maken in mijn achtertuin", deelt hij mee. "En nee, geen zorgen; er is hier geen kip te bekennen. Hoe lekker is het om het voorjaarszonnetje op je gezicht te voelen, de vogeltjes te horen en te genieten van de lente. Ik hoop dat jullie, ondanks alle omstandigheden, ook nog een redelijk goede dag hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Zieke Viktor Brand leeft al week thuis in een 'nachtmerrie'

Volgens Viktor komen er nog wel meer wandelingen aan, want die zijn nodig om de overtollige kilo's er weer af te sporten. "Want, sjonge jongen; wat ben ik aan het snaaien", deelt hij op social media. "En het ergste is: het kan me allemaal geen moer schelen, een soort medelijden eten. Ik ben nog net niet aan de stoelpoten begonnen en het cement zit nog nét tussen de muren", geint Viktor.

Zijn volgers zijn blij dat Viktor weer kan lachen, want bij de fotoreeks van William Rutten schreef de SBS-presentator een zware tijd achter de rug te hebben. "Zoveel onzekerheid en zoveel vragen. Ondertussen vliegen de conclusies over mijn eigen leven me na een week stilte om de oren; wat hou ik van mijn werk, wat mis ik mijn familie en vrienden, wat heb ik een fijn leven! Zodra deze nachtmerrie voorbij is, ga ik iedereen knuffelen en beloof ik al die mooie dingen nooit meer als vanzelfsprekend te zien", viel er te lezen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Viktor Brand: 'liever nooit meer seks dan nooit meer telefoon'

Hij wil al zijn lieve volgers dan ook bedanken voor de steun en berichtjes die hij ontvangen heeft. "Hou je haaks", schrijft hij vandaag met hernieuwd enthousiasme bij een foto van zijn uitje. "U ziet er weer een stuk beter uit buurman", laat William Rutten hem weten onder het berichtje. Viktor is overigens niet getest op het virus en laat weten dat hij, behalve het bos, voorlopig nergens heengaat. 

Meer BN'ers hebben de afgelopen weken opgeroepen om vooral binnen te blijven.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!