Beeld © Benjamin Kamps

BN'ers bedanken massaal Matthijs en DWDD op social media

27 maart 2020 21:24

Na vijftien jaar zit het erop voor 'De Wereld Draait Door'. Dat wordt ook voor BN'ers even wennen. Op social media laten ze vrijdagavond na de allerlaatste aflevering massaal weten dat ze het programma gaan missen en met plezier hebben gekeken.

Tim Hofman (31) prijst presentator Matthijs van Nieuwkerk (59). "Lang verhaal kort: als programmamaker naast Matthijs zitten is alsof je voetbalt met Johan Cruijff: hij scoort, jij mag meekijken", schrijft de presentator op Instagram. Tim schoof maar liefst 44 keer aan in DWDD en deed dat met plezier.

"Matthijs, áls je ooit weet hoe Instagram werkt en dit leest (lijkt me sterk, maar ok): je bent de koning man. Dank voor het mee mogen kijken, dank voor je kunde, dank voor 15 jaar op ongekend level een programma maken. Ik ga het missen man. Zie je voor de volgende camera. Groet en maak moois!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Hofman maakt indruk met emotionele brief aan moeder

Presentatrice Marieke Elsinga (33) spreekt op Instagram van het einde van een tijdperk. "Wat een eer om er twee maal te gast te zijn geweest. Vele andere uitzendingen was ik erbij, als kijker vanaf de bank. Bord op schoot. Jeetje wat ga ik DWDD en Matthijs missen! (PS. Ik keek vaker Boulevard hoor)."

Ook andere oud-gasten als Danny de Munk (50), Michiel Veenstra (44) en Frank van der Lende (31) staan stil bij het einde van het programma. Volgens Hadewych Minis (44) is er zelfs niks meer aan zo, maar helpt het optreden van Ilse DeLange (42) in de laatste aflevering haar wellicht om de boel een beetje te turnen.

Victor Reinier (56) vindt het juist goed dat DWDD nu stopt. "Nu zullen we altijd blijven denken dat het te vroeg is geweest. Hulde aan alle medewerkers vanaf het begin tot dit slot. En aan Mathijs van Nieuwkerk. Wat een geweldenaar. Dank voor alle mooie tv."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!