Beeld © ANP

Twan Huys in de war na mislukte RTL Late Night

28 maart 2020 09:08

Twan Huys (56) weet nog steeds niet precies waar het misging toen hij met 'RTL Late Night' ten onder ging. De presentator wil er een jaar na dato ook niet meer over nadenken. "Natuurlijk heb ik me afgevraagd wat er is gebeurd, maar ik kwam al snel tot de conclusie dat dat niet zo zinvol is", zegt hij in 'AD Magazine'.

"Ik was gewend mijn werk te doen en te worden afgerekend op wat ik deed, niet op wie ik persoonlijk ben"

De klap was wel hard, geeft Twan toe. "Ik was wel even in de war, vooral vanwege de publieke aandacht. Ik was gewend mijn werk te doen en te worden afgerekend op wat ik deed, niet op wie ik persoonlijk ben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twan Huys praat voor het eerst over zijn talkshowflop

Twan neemt niemand iets kwalijk, ook zichzelf niet. "Dat zou heel raar zijn", vindt de presentator, die sinds kort weer op tv is in Buitenhof. "Moet ik mezelf kwalijk nemen dat ik een risico heb genomen en het avontuur ben aangegaan?"

Dat het niet werkte, merkte Twan zelf ook al heel snel. "En dan probeer je het alsnog goed te krijgen. Maar zoals ik net al zei: het heeft helemaal geen zin om daarover na te denken. Dan wordt het zelfkwelling."

Spijt heeft Twan niet van zijn avontuur. "Het alternatief is dat je nooit iets probeert waarvan je niet weet wat de afloop zal zijn. Dát is pas erg."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!