Hugo Kennis moet pas op de plaats maken vanwege coronacrisis

28 maart 2020 13:35

Hugo Kennis (34) kan niet wachten om weer voor het oog van Nederland te kokkerellen. De afgelopen twee weken lagen vanwege de coronacrisis de opnames van '5 Uur Live' stil, maar inmiddels kan 'ie weer aan de bak en neemt RTL Boulevard een dagje mee. Alleen niet naar de studio, maar in zijn eigen huis!

"Dat kan sowieso niet nu, helaas"

Hugo is dolblij dat hij eindelijk weer aan het werk kan. De tv-kok haalt zijn ingrediënten het liefst rechtstreeks uit zijn eigen tuin en heeft al een lekker recept bedacht voor de uitzending. Zo vertelt hij in de online videoserie Sterren in Quarantaine van RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tv-kok Hugo Kennis over bijna-stik-incident: 'Ik had minuten geen zuurstof'

Omdat de rabarber dit jaar al vroeg in zijn moestuin schittert, gaat Hugo er een lekkere cake van bakken. Maar voordat het zover is moeten er eerst nog een paar kleine aanpassingen gedaan worden. De opnames vinden namelijk niet plaats in de studio, maar in zijn eigen keuken! "Ik heb een mooie keuken, maar geen studio (…) prima, we bouwen gewoon een studio thuis", vertelt Hugo enthousiast.

Maar al dat lekkere eten moet er ook weer af. Geen probleem want zijn vriend Sander, die nu eventjes achter de camera staat, is personal trainer. En daarom moet de tv-kok hard aan de bak!

Miniatuurvoorbeeld

Meer sterren:

Tony Junior trakteert zijn fans op tien uur durende dj-livestream

Ondanks dat Hugo probeert zich niet te laten kisten door de crisis, heeft hij ook minder leuk nieuws. In mei zou hij samen met Jasper en Marius Gottlieb een nieuw kookboek uitbrengen, maar vanwege het virus staat dit eventjes on hold. De drukkerij zit namelijk in Italië, Noord-Italië om precies te zijn.

"Voordat de omschakel komt om het in Nederland te drukken, waar binnenkort ook papier tekort is.... plus de presentatie. Dat kan sowieso niet nu, helaas", vertelt Hugo. Maar niet getreurd, het boek van De Worsten van Babel komt later dit jaar, hopelijk augustus.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daniël reageert op hereniging met Love Island-kandidaten

Sterren in Quarantaine

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!