Beeld © ANP

Zwangere Katja Schuurman heeft het zwaar

28 maart 2020 17:51

Het komt Katja Schuurman (45) eigenlijk wel goed uit de wereld even stilstaat. De zwangere presentatrice kan alle rust namelijk goed gebruiken.

"Zo’n kindje knutselen gaat je niet in de koude kleren zitten"

"Zo’n kindje knutselen gaat je niet in de koude kleren zitten", deelt Katja vandaag met haar volgers op Instagram. Op de foto is te zien dat ze lekker in bed ligt. "Moe", schrijft ze er ook bij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwangere Katja Schuurman zit er helemaal doorheen

Katja maakte haar zwangerschap bekend net voordat ze vertrok voor de opnames van Beter Laat Dan Nooit. Gelukkig zijn inmiddels alle heren veilig teruggekeerd van hun reis door Zuid-Amerika. Naast alle, levensgevaarlijke activiteiten waren er ook veel emotionele momenten. Vooral met de zwangere reisleidster.

Gerard Cox beleeft emotioneel moment met zwangere Katja

01:10
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman: 'Inchecken bij KLM is nooit een ding geweest'

De actrice heeft al een kindje met haar ex-man Thijs Römer, de negenjarige Sammie. Katja gaat na de geboorte van haar tweede kind niet minder werken, zo vertelde ze eerder op de radio bij Ruud de Wild. "Een rare vraag, die alleen aan vrouwen wordt gesteld. Nee, ik ga niet stoppen met werken, alleen rond de bevalling. We zullen het wel zien, wat de toekomst brengt."