Beeld © ANP

OG3NE-zusjes staan stil bij verjaardag moeder

29 maart 2020 13:07

Een emotionele dag voor Amy Vol (24) en haar zusjes Lisa (25) en Shelley (24). Het drietal verloor hun moeder Isolde in 2017 op 48-jarige leeftijd. Het zou vandaag haar verjaardag zijn en daar staat de OG3NE-zangeres bij stil op Instagram.

"Ik mis je verschrikkelijk"

"Gefeliciteerd lieve mammie", schrijft Amy bij een kiekje uit de oude doos van haarzelf en haar moeder Isolde. Het zou vandaag de 50ste verjaardag zijn van de overleden moeder van het OG3NE-drietal. Het gemis is nog altijd gigantisch. "Ik mis je verschrikkelijk", laat Amy weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OG3NE vindt alsnog manier om samen te zingen

Ook Lisa deelt een oude foto met haar moeder. "Eindeloos leven is wat jij hebt in mijn hart", schrijft ze erbij. "Alleen daar ben je veilig en zonder zorgen. Alweer een jaartje ouder." Shelley houdt het bij een kiekje van haar moeder en een quote uit Winnie de Poeh. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OG3NE weer podium op, maar voorlopig geen signeersessies

De drie zusjes krijgen een stortvloed aan lieve berichtjes onder hun foto's op Instagram van fans die met hen meeleven. "Heel veel sterkte", aldus één volger. "Weet zeker dat ze met trots vanaf een wolkje meekijkt hoe goed jullie het doen", denkt een ander. 

In de video hieronder vertelt OG3NE over hun plannen voor het aankomende jaar. 

De dames van OG3NE weten niet van ophouden

04:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!