Beeld © Instagram @pauldeleeuw

Orgeljoke vertelt over haar succesverhaal aan Paul de Leeuw

29 maart 2020 14:44

Internetsensatie Orgeljoke grijpt haar moment met beide handen aan en doet een interview met Paul de Leeuw (58). De twee bepten lekker weg in zijn TV Quaran-tine op Instagram.

"Heel gek"

De coronacrisis inspireerde Joke om zichzelf om te toveren tot Orgeljoke en daarmee is ze een regelrechte hit op social media. Haar dagelijks orgeloptreden op Instagram worden door velen bekeken die zelf ook thuis de tijd uitzitten. "Mijn zoon zei: ‘Ma, je zit de hele dag binnen. Waarom ga je niet op de keyboard en film je dat? Dan zet ik het op Instagram'", legt ze uit aan Paul. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw blaast Op Goed Geluk nieuw leven in

Joke maakt furore op Instagram met haar orgelfilmpjes. "Dat verwacht je natuurlijk helemaal niet", vertelt ze aan Paul. "Het is voor mij een hobby, ik kan niet professioneel spelen. Maar iedereen vindt het leuk. En dat vind ik weer heel leuk." Dat ze opeens op tv ook komt en dat er zoveel aandacht voor haar is, vindt ze "heel gek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw-sidekick 'Adje' komt met eigen YouTube-serie

Ook vertelt Joke het verdrietige verhaal van haar overleden man. Hij werd vorig jaar september ziek en overleed in januari. "Dat maakt het extra lastig om nu alleen te zijn", vertelt ze openhartig. Sinds haar echtgenoot ziek werd heeft ze haar keyboard niet aangeraakt, tot haar zoon haar aanmoedigde om juist in deze tijd dat wel te doen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw vindt tegenvallende kijkcijfers keihard

Paul heeft het momenteel druk met De TV Quaran-tine op Instagram, maar staat natuurlijk normaal programma's te presenteren. In de video hieronder vertelt hij over zijn nieuwe show Op Goed Geluk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!