Beeld © Instagram @viktor_brand

Viktor Brand houdt ouders op afstand gezelschap

29 maart 2020 15:20

Met een zelfgemaakte kwarktaart op de stoep en een raam ertussen is het toch een beetje een gek sociaal momentje voor Viktor Brand (49) en zijn ouders. Door het coronavirus kunnen ze niet met elkaar in één ruimte zijn, maar waar een wil is, is een weg.

"We hadden elkaar graag even vastgehouden"

Viktor moet zijn ouders tijdelijk missen. Het coronavirus heeft een stokje gestoken voor sociaal contact en daardoor kunnen ze niet samenzijn op dit moment. Maar daar weet de presentator wel raad mee. "We hadden elkaar graag even vastgehouden. Dat ging helaas niet. Maar er stond wel zelfgemaakte kwarktaart op de stoep te wachten!", zegt hij bij een kiekje waarbij hij zijn ouders groet voor het raam. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Viktor Brand niet getest op corona, maar wel weer buiten

Het lieve moment legt Viktor vast voor zijn volgers. En die vinden het maar al te zoet. "Wat lief!", vindt eentje. "Rijkdom", omschrijft een ander het. "Wat een mooie mensen", laat een ander achter. Hopelijk voor Viktor en zijn ouders duurt het sociale isolement niet al te lang meer, maar tot die tijd wil hij zijn volgers aandringen om binnen te blijven en veilig te zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zieke Viktor Brand leeft al week thuis in een 'nachtmerrie'

Voor veel families is het lastig met de maatregelen rondom het coronavirus. Maar voor de gezinnen uit Een Huis Vol is het nog een tikkeltje lastiger. Ze vertellen erover in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!